Inge duktig på blogg...

Jag är inte en människa som orkar göra samma sak varje dag en längre tid... Tyvärr :(  skulle vara så bra för mig själv att gå tillbax o se hur jag mår mm.

Nerråt går jag i vikt iaf....är nere på 55,5 kg nu =D

Igår blev det för mycket för mig, bråkade med dottern om hennes trassliga hår, fick ett utbrott o kasta sönder borsten...suck... så nu är jag väldigt låg igen :(

Vill komma framåt inom psykiatrin, vill börja gå dbt o börja med adhd medicin oxå... Tycker att allt tar sån tid!


Veckans vägning...

Kör en veckans vägning i min glesa blogg ;)

Vägde 55.7 både igår morse o nu imorse =D Nöjd som faan att jag går ner hela tiden!!!
Nu ikväll vägde jag 56.0.
Men snart är det ju helg o det blir det gotta :(



Så ser jag mig själv i spegeln :(

Uppdatering.......

Det var längesedan jag var in här.... Har ingen motivation till att skriva alls :((

I korta drag så har jag nu fått svar i utredningarna jag genomgått...

Som jag redan visste så fick jag diagnosen ADHD.... sen uppfyllde jag även kriterierna för Borderline, som jag var ganska säker på oxå... (men tyckte han sa gången innan hela återkopplingssamtalet att han sa att jag inte uppfyllde kriterierna för Borderline, så det har tagit ganska hårt på mig när jag fick veta att jag visst uppfyllde dom)

Jag har varit på 1 läkarbesök sen jag fick mina diagnoser (dom fick jag 17 juni-11). läkaren träffade jag den 19 aug, det går inte fort för vuxenpsyk direkt. Vi gick igenom en massa o kom fram till att den som skulle ha skrivit in mig på cs (centralstimulansia) hade inte gjort det så det fick läkaren göra då på mitt besök hos henne. Det betyder att jag nu får vänta ännu längre på att få min ADHD-medicin (i nuläget tror dom att jag har en tid i nov-11). Det betyder att det isf tagit 1 år från att jag fick min remiss till medicinering.......



Men pga mina olika tvångsgrejer sa läkaren att jag måste få stopp på dom innan det blir värre + att hon lät mig göra några tester för att hon trodde jag var deprimerad...o efter hennes frågor konstaterade hon att så var läget. Medicinen jag fick är mot tvång, depression o hetsätning. Eftersom jag skulle gå ner mig ännu mer o må sämre om jag gick upp i vikt så fick jag denna medicin, Fluoxetin. (Oftast går man upp av antidepp medicin)

Jag kan säga att jag har svårt att märka nån skillnad på mitt mående, har mått "dåligt" i hela mitt liv så jag vet inte hur det ska kännas. Min man säger att jag blivit lugnare o att han tycker att han märker att jag går på medicin. Jag själv tycker bara att jag inte är lika social o utåtriktad längre :( känns tråkigt, men ändå bra på nåt sett...Fattar ingenting!!!!


Vikten då???

Måste säga att medicinen hjälpte att inte gå upp i vikt av den. När jag började äta den så kunde jag äta godis o snacks som vanligt på kvällarna o ändå stå still o till o med gå ner lite i vikt. Har tappat all motivation o ork till att gå ut på mina dagliga promisar, men så kändes det som om jag inte behövde gå när jag gick ner i vikt ändå....


Sen hade jag träffat en gammal vän som var en gemensam vän till mig & min ängel i himlen<3... Vi planerade att träffas o tillslut tog jag tag i o smsa henne om att träffas. Vi fick ut en hel del av det mötet. Vi pratade om vår älskade vän, var till graven o hälsade på oxå<3<3<3, pratade diagnoser med mycket mera! Hon hade oxå gjort utredningar o hade Borderline som mig + att hon hade bipolär diagnos oxå.
Hon berättade om nå tabletter hon åt o inte blev sugen eller hungrig av, red stack heter dom. Dom är inte olagliga som efedrin är. Jag fick 3 st av henne för att prova.... Åh vilka härliga tabletter!!! Jag väger nu 56 kg o äter godis mm ibland, men har nu kommit igång med mina promisar oxå, dom har hjälpt mig med vikten o motivationen =)
Jag köper dom på en proteinbutik i stan.

Har varit låg idag, men är inte helt nere ändå...vet inte vad jag känner eller hur jag mår riktigt?

Ska få gå på DBT-dialektisk beteende terapi för min Borderline, o jag hoppas det ska vara nåt för mig :)



1 årsdagen har varit för min älskade ängel oxå<3<3<3 Hon har nu varit borta från oss i sorg & saknad i över 1 år & jag saknar henne lika mycket än så det gör ont i hjärtat!!!


Godnatt & sovgott!


RSS 2.0