SOL!!!



Vi har alltså nu 34.2 grader på vår framsida och klockan är 17.50... =P
Det är såå härligt!!!

Jag orkar inte ens ta en promis för det är för varmt :P

Hej så länge ***vink vink***

Veckans vägning...mm



Efter en helg av njutning av både godis, ostbågar, grillat & alkohol (som jag avstått från i 3 eller 4 veckor) så hade jag igen gått upp till 60.0...
Igår hade jag en egentligen ingen dålig dag i måendet, men det hände mycket ändå som gjorde att jag tröståt, så det blev smaka av barnen från deras glass från MC Donalds som dom får gratis från MC Donaldsklubben, vi tog  en tur dit efter minstas fotbollsträning + att vi köpte bara strips o doppa i ketchup (ajabaja)

Har inte mycket tid just nu att blogga, det är så mycket hela tiden, fotboll, utb, möten, snart sommarlov för barnen mm...
Idag åkte dottern på klassresa. Åh så hon sett fram mot detta, hoppas dom får det fina vädret kvar som vi nu har, eller just nu skiner inte solen, men du kan gå i kortärmat för det är varmt...solen kommer nog fram mot dagen hoppas jag.

Nu kastar jag i mig frukost medan jag skriver inlägg o ska åka om 5 min för att hämta en tjej i utb som bor nära mig, frukosten består av fil, musli, linfrö o russin, har när jag klev upp druckit en proteindryck.
Nu måste jag ta tag i detta med att äta mindre igen, o låta bli gotta

Ihelgen blir det mycket igen, fredag fyller min kusins barn så då är vi bjuden på grillat, sen på lördag är vi bjuden till min kompis sen många år tillbax till deras nyinflyttade hus som dom rustat upp innan inflytt, oxå på grillat...härligt när det händer nåt!!!!


Slänger in ett snabbt...

inlägg...

Har haft en underbar helg med familjen i stugan, ätit & druckit gott o njutit. (drack alkohol för första gången på 3 eller 4 veckor)

Tyvärr så hinner inte vågen stabilisera sig till idag så idag litar jag inte den ;) Jag åt ju pop corn, godis o 2 1/2 glas cola light innan jag la mig oxå så det visar sig idag :(

Nu ska jag iväg till utbildningen, sen blir det fotboll med minstingen då mannen är på match med äldsta. Får se vem av oss som får dottern med sig, får hon välja själv så tror jag hon hänger med pappa o storebror.

Herregud snart är det skolavslutning oxå, bara 1 1/2 vecka kvar. Då går min sora kille ut lågstadiet o ska börja mellanstadie...Vart tar tiden vägen, jag blir inge äldre, men barnen blir ju det ;P




På återseende... =)

Måttbandet =)

Den 25/4 mätte jag mig med måttbandet och igår kom jag på att kolla när det gjordes. Då hade det gått 1 månad så jag tänkte kolla hur det hade gått, jag har ju ändå gått ner på vågen...

25/4-26/5

Byst: -5.5 cm                             
Överarm: -1.8 cm                   
Midja: -1.5 cm                           
Höfter: -5 cm                            
Lår: -2 cm                               
Knä: -0.5 cm                             
Vad: -                             
Hals: -2 cm  




Nu drar vi till stugan i trökvädret hejdå...

                           

God morgon :/

Dagenhelgen börjar ju bra...det regnar...vi som ska åka till stugan =(
Mannen vaknade med feber oxå, så han blev hemma från jobbet o minsta fick då vara hemma från dagis. Så dom ligger nu i soffan o ser på disney XD kanalen på tv och där ligger dom nog kvar då jag kommer hem från utb. o har gjort mitt prov som kommer att gå åt fanders :(




Men upp med hakan, vågen går nerråt.
Den stod nu på 59.5 YES

Återkommer innan jag åker till stugan om jag hinner med - med måttbandet, det har gått 1 månad så jag mätte mig igår...

Sängen väntar...

Nu har jag packat kläder till mig & barnen + lagt fram lite kläder som jag tror mannen vill ha med sig.

Pluggat mer, men inte fått in allt, så det får gå som det går :/

Sen har jag letat på nätet oxå på klänningar o sommarkläder till barnen, hittat lite smått på H&M Rowells, men tycker det verkar finnas dåligt med kläder just nu.

Mina pojkar har duschat o gjort sig klar, tyvärr kom inte äldsta sonens pappa hem idag (vad förvånad jag blev), min son blev såå ledsen o besviken som vanligt på sin pappa som säger att han ska komma, men inte göra det. Han skulle tydligen komma hem imorgon em, så han fick bli hämtat av pappans flickvän för att få sova där iaf :)
För min minsta son läste jag en bok, sen fick han lyssna på en cd-saga och jag tror han somnade väldigt fort.

Mannen åkte ju o skulle spela match och dottern ville följa med så det fick hon. Det värsta är ju att det blir sent, dom är nu på väg, han smsa nyss. Men hon lovade att vara duktig och äta kvällsfika o snabbduscha o lägga sig.

Jag har borstat tänderna o ska till o gå o lägga mig nu...


Så godnatt =)

Klänning/stugan...

Har pluggat, ätit lunch, betalt räkningar o varit iväg o letat klänning till dottern som hon ska ha på skolavslutningen, men jag hittar inga snygga klänningar som faller mig i smaken iaf.

Nu ska jag sätta mig ute i solen med solbriller på och läsa lite mer till provet.
Vi har riktigt fint väder nu 26 grader i solen, har tyvärr ingen termometer i skuggan som funkar just nu.

Mannen ska iväg o spela match idag så jag blir ensam med barnen. Vet inte än när äldsta sonen blir hämtad av sin pappa, återstår att se.

Nu ska jag gå ut en stund o plugga sen blir det packa till stugan som gäller.... =)



Här är en bild från ena sidan av ön i stugan...

Slänger in en bild på håret...

Här kommer en bild på färgen o slingorna, men detta är bild från google, inte jag.


Typiskt :(

Det känns så tråkigt att vi nu fick ledigt en hel dag för att plugga till provet vi ska ha imorgon om "lagarna" och då är jag sjuk :(
Jag som så gärna vill ta mina morgonpromisar, det hade varit perfekt nu. Sen hade jag kunnat plugga för att sen ta en lunchpromis oxå, men jag kan inte ut o gå nu med denna huvudvärk.
Jag ska snart sätta mig o plugga på lite, sen vila, sen måste jag även iväg en sväng för att handla avslutningskläder till barnen så jag har det klart.
Sen får det bli lite mer plugg innan barnen kommer hem för då är det inte lätt att läsa nåt ;)


Måste börja packa inför helgen oxå då vi ska till stugan...det ska bli skönt!
Tyvärr kommer min äldsta sons pappa hem över helgen så han ska inte följa med till stugan, han vill vara med pappa som han inte träffat på ca 3 veckor nu.



Tröttnat på mina "dagens"

Jag har tröttnat på att varje dag skriva vad jag äter, då jag faktiskt äter väldigt samma ofta..så nu slutar jag att köra det.

Jag har nu varit o klippt topparna i håret och färgat underhåret mörkt o sen slingat brunt och ljust upptill. Jag gör oftast lika. Fast jag hade längre hår för 1 år sedan, men satt hårmodell och frisören som är en ganska känd frisör från Stockholm lovade att jag skulle ha längd kvar, men jag  blev totallurad så han klippte av mig så kort att jag inte ens kunde sätta upp håret i en tofs. Jag grät mig till söms i flera dagar. Det tog ca 6 månader innan jag kände mig bekväm, nu är jag ganska nöjd faktiskt!
Min huvudvärk gick över då jag var o fixa håret, men nu känner jag att det börjar komma tillbax, så det är lika bra att gå o lägga mig...skulle ha gjort det gör länge sedan, men fastnade här ;P


Sjuk =(

Fick ont i halsen i förrgår, men bara på höger sida. Igår kväll runt kl 21 började jag känna att det började göra ont på vänster sida oxå =( inatt vaknade jag o hade så ont i huvudet och när jag vaknade imorse så fanns huvudvärken kvar tyvärr. Så idag blir det ingen utbildning. Men jag missar inte så mycket iaf, vi har föreläsning kl 10 sen en film "rymden har inga känslor" och den har jag redan sett. Det har inget med utb att göra egentligen, utan dom vill bara att vi inte ska bara sitta o läsa hela dagar så därför har dom lagt in lite filmer o föreläsningar.

Men jag har kl 15.15 tid till min samtalskontakt och det tänkte jag vila mig till och åka till, sen ska jag till frissan o klippa & färga håret så jag hoppas huvudvärken gått över till dess...så nu blir det vila!

Vågen visade under 60 sträcket idag iaf YES!!!



Måste tillägga... Jag har hemskt ont i hal...

Måste tillägga... Jag har hemskt ont i halsen, fick det igår på höger sida, men nu ikväll fick jag även ont i vänster sida. Hoppas det är nåt som går över fort så det inte blir uppehåll i mina promenader. Sen tog jag o mannen en kort promis tillsammans när barnen somnat (dom vet att vi kan gå ut en sväng o dom har våra mobilnr om det är nåt, om dom skulle vakna, som dom inte brukar) den blev på 4.2 km, men det slutade med att jag hetsåt ca 6 st godisar till o en näve chips o vatten så nu kommer jag inte väga under 60 sträcket imorgon. Annars hade jag det, då jag vägde 60.1 tidigare i kväll :( Blev sent i säng, o missade big brother :/ Nu ska jag se om det finns nåt roligt att se på tv i sängen innan jag somnar...


Testar mobilblogga...

Testar mobilblogga...


Dagens...

Mitt intag idag:

Frukost:
Fil med musli & linfrö
Mellanmål: 2 st sport hårtbröd med bregott
Lunch: Fläskfile, sallad & mangoraja
Mellanmål: 1 kokt ägg
Middag: Mjukt fullkornsbröd med bregott

Har slunkit i ca 6 st godisar...

Träning: Promis 6.1 km



Ett litet skratt för att sen säga go´natt



Hektisk dag som vanligt, med mycket på agendan ;)

Idag har vi redovisat på utbildningen, det gick bra.
Det som nu väntar är provet på fredag om "lagarna"...det känns jättenervöst eftersom jag känner att jag inte pluggat och vi heller inte jobbat så mycket med det på utbildningen, vi har ju mest fått kopierade papper ur en bok som vi fått läst igenom hemma som läxa o sen gått igenom lite på utb. men inte fått arbeta med så det fastnat i hjärnan......inte på mig iaf =(

Vi fick sluta tidigare då vi redovisat klart idag. Jag åkte då och handlade, sen hem. Tog en promis med grannen. 

Sen har jag:
* rensat poolen
* kollat med mat som ska med till stugan
* sett till att barnen fått kvällsfika
* att dom lagt sig
* fixat matlåda
* läggt fram kläder till imorgon åt barnen
* gjort matsäck till dottern
* läggt på poolskyddet
nu väntar min lista från igår med el-avtal & köpa måltidsersättning, kolla igenom inför provet,  slänga in en "dagens" och se på tv för att varva ner

Så på återseende...


Mycket att göra... ;) japp...

Dagens...

Mitt intag idag:

Frukost:
Smoothie av fil, havredryck, musli & banan
Lunch: Köttfärssoppa
Mellanmål: 2 st sport hårtbörd med bregott  
Middag: Fläskfile
Mellanmål: Morot & banan
Kvällsfika: 2 Kokta ägg

Det slank i 3 st riesen efter promisen... :P

Träning: Promis på 6.08 km

 


Nu ska jag snart borsta tänderna och lägga mig, har tyvärr inte hunnit med allt på min "2 do" lista, bara vardagssysslorna  :P



Veckans vägning...



Vägde imorse 60.2 kg

Jag vägde i lördags under 60, så det var inte kul att se 60 igen... men nya tag, jag är nog på väg att gå ner och det är ju bättre att det tar lite längre tid =)


Listan...




* vika tvätt
*hänga tvätt då maskinen är klar
*fixa klart matlådan till imorgon
*se till att barnen gör läxor då kompisar åkt hem
*kolla runt efter nytt el-avtal
*söka 2 arbeten jag hittat på annons
*leta runt efter måltidsersättning på nätet, då mitt är slut
*kolla runt på bla tradera & blocket efter 2 st nintendo ds lite till mina grabbar som fyller i juli
*börja tänka på vad som kan packas till stugan till helgen som mina föräldrar kan ta med då dom åker dit redan  på ons, så vi slipper släpa så mycket
*ut på en till promis
*lägga barn 
*lägga fram kläder till imorgon
*skriva "dagens" här på bloggen
*skriva "veckans vägning" här på bloggen

Typ så här är det varje dag, det är mycket småsaker som ska göras...





En hektisk dag...

Sitter på utb o återkommer senare med veckans vägning...

Dagens...

Mitt intag:

Började med en proteindrink

Frukost: Smoothie med skogsbärsyoghurt, havredryck, musli, linfrö & banan
Lunch: Köttfärssoppa
Mellanmål: Mjukt bröd med ost o salladsblad
Middag: 3 pizzaslice av vesuvio
Kvällsfika: Fruktsallad av jordgubbar, äpple, clementin, banan

Träning: Morgonpromis på 9.1 km sen en kvällspromis 6.7 km

Imorgon är min vägningsdag... kan vara mer än lördagens vägning känns det som =(
(pga mitt dåliga matintag o lite fel kaloriintag)


En dålig "dagens" igår =(

Hade en dålig matdag igår...var lixom inte hungrig, glömde skriva ner vad jag åt oxå...men skriver det jag kommer ihåg

Började med en proteindrink...

Promenerade en runda som avslutades på min sons match med en banan.
Väl hemma plockade vi fram poolen sen grillade vi...
Jag åt fläskfile, 2 bitar med grillad majs i folie (majs, flytande margarin, vitlökspeppar & salt)
Sen en promis o en proteindrink på det...

Sen blev det popcorn, godis & reisen choklad.

Träning: 5.3 km & 12.2 km

Så igår blev det alldeles för lite matkalorier och för mycket dåliga kalorier

Nu ska jag iväg & hoppas på att hinna med ett inlägg ikväll.... Bye

Inte nån innedag...

Idag har vi varit ute mesta delen av dagen, men var nu inne för att äta lite grillat och då passade jag på att blogga lite.
Började med en promis kl 10 som jag avslutade kl 11 på min sons fotbollsmatch. Tyvärr förlorade dom med 4-0. Men det är bara att ta nya tag nästa match!

Solen skiner på oss o jag känner mig glad & kär! (kan nog bero på att vågen visar nerråt ;))
Nu har vi ätit o ska ut o jobba på gården...fixa trappen som leder till baksidan.
Innan maten satt vi upp poolen, så nu är både studsmattan & poolen framme, så nu kan sommaren börja ;)

Hoppas alla har en lika härlig dag som oss...

Så vad gör ni idag?



Bilder på våra sommarsaker på baksidan... En gammal bild på vår pool =)

Lycklig i kärleken!

Hade en fantastisk sen kväll med min man, i mitt mående har jag svårt med närhet och just kärlek. Men igår släppte lite av min mur jag bygger upp och jag fick känna på min kärlek till min man och ta emot kärlek som han vill ge, men inte får...

Jag älskar dig min älskade man!!!

Dagens...

Mitt intag:

Började med en proteindrink

Frukost: Fullkornsbröd med bregott och 1 banan
Mellanmål: Smoothie med skogsbärsyoghurt, havredryck, musli, linfrö, frysta jordgubbar 
Lunch: Lax med pesto & sallad & gurka 
Middag: Måltidsersättning
Mellanmål: Banan

Träning: Blev en promis på 6.50 km, sen cykling till fotbollsmatchen på 4.4 km tur & retur, så 8.8 km totalt.

Inget gotta alls!!!!!!!! =D


=D Yes

Tankar på dig...

Nu har jag tänkt extra mycket på dig dom senaste dagarna, du finns alltid i mina tankar men jag har parkerat vid din gamla lägenhet i 2 veckor nu, sen har det hänt andra saker som gjort att jag tänkt extra på dig...
Jag saknar dig såå otroligt mycket och det hoppas jag att du ser & känner!
På söndag ska jag på seans igen... hoppas vi ses... LOVE YOU!!!



***Du fattas mig***

Borderline & graven...

Idag var jag på mitt sista möte hos psykologen i utredningen. Han sa att jag inte uppfyllde kriterierna för Borderline, jag blev glad att höra det! Nu är en sak ur världen...hoppas jag slipper vänta så länge innan jag får svaret på ADHD:n för nu vill jag börja trassla upp alla mina problem och börja leva!
 Så här känns det att ha Borderline...svart eller vitt

Efter jag varit på mitt möte skulle jag ringa en av lärarna vi har i utb för att kolla om jag behövde komma in. Det behövde jag inte, för dom var klara med föreläsningen dom fått haft, så jag blev ledig med giltig frånvaro så jag får iaf närvaro för denna dag =) Det var skönt att höra...

Jag åkte därför till graven till min älskade barndomsvän...
Solen sken och kände ett lugn av att få komma till henne o sitta hos henne, det är så fint o lugnt!

  
Ett budskap med alla dessa stenar betyder enligt min mening att en sten har lättat ur hennes hjärta....
Hon är såå saknad av oss alla!!!

Nu ska jag ta en promis innan jag hämtar yngsta sonen, för den äldsta sonen kom hem från sin skolresa för en stund sedan...


Dagens...

Mitt intag:

Frukost:
Smoothie med skogsbärsyoghurt, havredryck, proteinpulver, banan
Lunch: Lax med pesto o sallad med creme fraishe som jag blandat i vitlöksklyftor o kryddor i
Middag: Måltidsersättning
Kvällsfika: Proteindrink o jordgubbar

Det slank i en mjukglass idag då vi var indelade i grupper o var ute på stan och kollade tillgängligheten för handikappade, då alla andra 4 oxå tog en mjukglass

Träning: Gick en promis efter jag varit på utb & handlat, den var på 5.2 km. Sen blev det en kvällspromis på 6.7 km



Önsketänkande.............................................................

Åh vad jag saknar dig, vill att du kommer tillbax...

Har idag fått veta att din älskade sons pappa tar droger varje dag. Jag tror du ångrar dig riktigt mycket nu att du lämnade din son kvar här med honom....
Jag är nu så ledsen så ledsen...och arg, arg på dig att du lämnat honom och oss alla!!!
FAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!

Men jag älskar dig & saknar dig till stjärnstopp, som din syster & bror alltid säger!!!


Du fattas mig!!! Ses imorgon mitt hjärta!!!

Hoppas på en bra dag =)

Idag hoppas jag på en bra dag!
Vaknade på helt ok humör... Hoppas att min son ska ha en trevlig skolresa.
Vågen stod inte på vad jag hoppats, men nu j****r ska jag kämpa för att håll emot "suget"

Känns bättre i knät =) Men kommer kanske inte hinna med nån promis idag. Jag ska efter utb handla innan jag åker hem, sen kl 19 ska jag göra om min förstärkning på mina naglar, härligt!

Jag vibbade 1 extra gång igår faktiskt, så jag hoppas att motivationen finns kvar idag så det blir åtminstonde 1 vibbning idag....
Nu måste jag dra... Ha en bra dag allihopa!!!

Här lyser solen, men det blåser...


Dagens...

Mitt intag: Började med min proteindrink

Frukost: 2 st sport hårtbröd med bregott
Lunch: Tacobuffe´, mest grönsaker, bara några chips
Mellanmål: Grov thekaka med bregott o kaviar
Middag: Ratatouille

Slank såklart ner ca 6 st godisar då jag vek tvätt =(

Träning: Cyklade fram & tillbax till dagis, ca 2 km. Provade gå en promis, blev bara ca 2 km. Vibba 11 minuters programmet.


Nu ska jag gå och lägga mig med min man som precis kommit hem från matchen & kramas...

Vart tog tiden vägen???

Jag som var i full gång med att ut o gå mycket, det gick bra med viktnedgången, motivationen var på topp!!
Jag blev mer motiverad när jag startade bloggen. Sen började jag på utbildningen och all tid försvann... jag hinner inte gå på morgonpromis, har inte samma ork/energi eller tid att gå på em/kväll.

Min motivation/ork/energi får jag mycket från min morgonpromis, sen blir jag trött och slut av utb + min utredning som är pågående i mitt liv just nu.
På em/kväll/helg har barnen aktiviteter/träningar mm + att mannen har träningar/matcher i veckorna och även helger så det känns som om jag inte har nåt liv.

Jag som alltid suttit mycket framför datorn, har inte ens tid att sitta här nu heller....


Söka arbete...

Idag cyklade jag ju till dagis med minsta, det gick bra, men att gå gick inte lika bra. Efter utbildningen idag så smörjde jag knä och tog en diklofenak tillsammans med en alvedon och klädde mig och började traska... Det gick inte speciellt bra med mitt onda knä då jag inte kan gå som vanligt och då kommer jag belasta nån annan kroppsdel fel och då få ont på ett nytt ställe, så det blev bara 2 km innan jag var hemma igen =(

På utbildningen idag var det 3 st som skulle gå ut & käka så jag följde med och valde då tacobuffe, alltså mest grönsaker, några få chips tog jag, inget annat bröd. Jag tog det jag ville ha, alltså jag gick inte flera gånger.

Vi fick på utb idag, alla en varsin laptop o logga in oss på deras hemsida (dom som har utb) och sen fick vi lite råd om CV & personligt brev, sidor med privata företag med personlig assistans. Så nu ska jag sätta mig för att söka några arbeten som kan passa mig.
Jag vill in på socialinriktning inom personlig assistans helst.

Idag efter jag hade provat att promenera kom ett väldigt sug efter att bara tröstäta eftersom jag inte kunde ut o gå, men jag höll mig... Men jag känner mig tjock o äcklig idag, som om jag hade tröstätit redan.

Min äldsta son ska på klassresa imorgon så jag har packat åt honom, med hjälp av mannen oxå. Det fick mig på lite andra tankar än godis ;)
Nu är jag tyvärr själv med barnen då mannen är och ska spela match o kommer hem sent ikväll, men jag SKA faan låta bli att äta ikväll, jag ska söka några arbeten, lägga barnen, sen tar jag och borstar tänderna och sen går o lägger mig för att se på tv i sängen.

Slänger in en "dagens" senare...


Helvete!!!

För ca 2 veckor sedan hade jag lite ont i knä, men jag smörjde med voltaren o det gick bort. Igår på alla mina promisar så kände jag lite i knät igen, men jag smörjde o det gick att gå som vanligt... men nu när jag klev upp på morgonen så har jag så ont att jag inte kan gå normalt, måste halta lite.
Så nu kan jag inte ut o promenera mer. Jag som inte tycker om annan träning. Jag cyklade till dagis med minsta o det går hur bra som helst, men jag tycker det är jobbigt att cykla som träning :(

Ska iaf försöka vibba 11 minuters programmet idag.
Nu måste jag äta frukost för att sen åka på utbildningen. Vi ska se en film idag, hoppas det är tyst i rummet då, inget babbel & kackel från dom dryga.

Sen blir det till att packa för sonen åker på klassresa torsdag-fredag.
Mannen ska spela match så jag blir själv med barnen hela em/kvällen.

Nu måste jag sätta fart så jag inte kommer försent



Varför ska jag alltid ha sån otur.... :(

Dagens...

Mitt intag:

Började dagen med en proteindrink...

Frukost: Fil, musli, linfrö, banan
Lunch: Kycklingfile med sallas o mangoraja
Middag: Kycklingfile/kycklingklubba med sallad o vinegrette
Kvällsfika: Sport hårtbröd med makrill

Det blev tyvärr några godisar o några pistagenötter efter jag kommit hem från utb idag.

Träning: Morgonpromis innan frukost på 6,7 km. En 30 min lätt promis på min lunch i stan. Promis på kvällen på 7.9 km.


Nu blir det Big Brother i sängen...

Måndag & vägningsdag...




Idag är det dagen jag bestämt att väga mig på, men har ju tyvärr hamnat i en svacka nu. Måendet är inte på topp, energin är som bortblåst, utbildningen går sådär, tiden att träna eller tid för mig själv överhuvudtaget finns inte nu sen jag började utbildningen... då barnen o mannen har sina träningar , läxor mm.

Fick veta att vi kommer att ha prov på alla "lagar" vi hittills gått igenom...suck...hatar verkligen prov!
Det gör mig stressad, pressad och känner att jag valt fel genom att börjat en utbildning just nu!

Tillbax till vägningen... jag vägde imorse 61.2 =( Förra helgen vägde jag 60.8, men på måndagen hade jag gått upp pga det jag unnade mig under helgen, sen var jag på väg ner igen o på lördagen var jag nere på 60.1, men så föråt jag mig på gotta igen under helgen o gick då upp till 61.2 på måndagen...och idag samma siffra på vågen =(...

Nu har mannen kommit hem från sonens träning och ska nu lägga barnen, jag ska då ta o gå ut på en promis o förhoppningsvis förbränna lite... Återkommer med en "dagens" senare, har skött mig lite bättre idag.
Sen blir det tv i sängen så jag bara kan somna, tycker att det är jobbigt att råka somna i soffan o sen behöva resa mig för att gå o lägga mig =P


Det får bli en sån här vägning nästa vecka om jag inte sköter mig ;)

Slänger in en fråga...

Äter ni nåt för extra energi eller för att gå ner extra mycket i vikt???




Dagens...

Mitt intag:
Började dagen med en proteindrink

Frukost: 1 mjukt fullkornbröd med 17% mjukost
Lunch: 2 Köttfärsbiffar med sallad o vinegrette
Middag: -
Kvällsfika:
1 mjukt fullkornsbröd med 17% mjukost

Sen kommer vi till mitt dagliga synd som jag nu hamnat i =(
3 mazariner, ca 7 st godisar, pistagenötter...

Träning: Kort morgonpromis på 4.5 km



Suck vilken dag =(




Åh vilken dålig dag...

Människorna jag går med på utbildningen är dryga/jobbiga. Jag stör mig lätt på folk som drygar och då går jag gärna undan, men dom har då följt efter. Jag ville bara vara ifred.

Jag har nu tappat min motivation helt sen jag började på utb.
Det är läxor 3 dagar av 5, och över helgen tom...faan vad detta är jobbigt då jag är en sån som inte orkar slutföra saker. Jag har ju kommit på att det har med diagnosen att göra, förr trodde jag att jag var världens lataste människa som går i ett par skor.

Förra veckan började jag gå hos min nya samtalskontakt, helt underbar människa. Jag var där idag igen.
Nästa gång skulle jag få göra nåt test, vet inte vad det handlar om.

Jag har inte tid/ork att ut o gå på mina promisar o då tappar jag motivationen ännu mer o vill bara äta ännu mer =(
Jag gillar att börja dagen med en promis, o jag får då igång motivationen oxå, men nu hinner jag inte gå på morgonen. Idag hann jag gå, men en kort sväng bara, men då tappade jag mitt lilla humör jag hade när jag kom till utb o alla var dryga....några bara babblar o är barnsliga, eller så tjatar/skämtar dom om att jag ska följa med dom ut o röka (hur dom nu kan tycka det är ett sånt roligt skämt), eller tjatar om att jag använder min mobil hela tiden... en tjej höll på picka på mobilen o bad mig att skriva då hon gjorde det för att mobilen då rör sig hela tiden o det blir svårt att skriva för mig.


Dagens...

Mitt intag idag:

Frukost: 1 sport hårtbröd
Lunch: Kycklingfile, pommes, sallad, mangorajadressing
Middag: -

Sen blev det som vanligt godis, men dåligt med mat, var inge hungrig idag. Har haft mensvärk o sug efter choklad :(

Inge träning alls idag heller... :(


Har blivit läxläsning idag för både mig & 2 av barnen....

Big brother nörd...

Jag har alltid varit helt besatt av big brother förr, men med året har tiden inte funnits till att hänga med i varje program, men har väl kollat lite grann varje säsong. Denna säsong struntade jag i att börja titta för att jag inte skulle bli fast o grinig då jag skulle missa vissa avsnitt, men så kom det nån reklam för det o jag bara kände att jag måste se vad som händer egentligen o nu är jag fast... Ikväll är det såå spännande... Vill att Crille eller Madde ska åka, dom är tråkiga enligt mig.
Gurkan tycker jag har sjunkit oxå, han som var så j***a rolig och underhållande, men nu är han bara gnällig o snackar skit om dom andra o tråkig.

Enligt mig är Simon den mest värdiga vinnaren! Han är ärlig, snäll, har nåt att komma med.




Tråkig blogg...

Tyvärr blev denna blogg inte som jag tänkt mig, men jag hade inte tänkt blogga om mitt liv direkt heller, utan mest ha den för att få motivation o kunna skriva dagens intag o dagens träning för min egen skull oxå.
Det blev ju mindre inlägg då jag började min utbildning, jag hinner inte ens sitta vid datorn o kolla mejl eller nåt annat.
kliver upp, lämnar barn åker till utb. sen handla eller går på möten ang. utredningen, sen hem. Där blir det läxor för mig och barnen, matdax, sen träningar för mannen o barnen, sen kanske jag hinner med nån promis, sen är det kvällsfika o godnatt för barnen o då blir det tv o godnatt för mig med.

Men jag fortsätter mina dagens för min egen skull o slänger in nåt inlägg då jag hinner...så får det bli =)

Man hinns inte med det man vill hinna =(

Dagens...

Mitt intag:

Började med en proteindrink

Frukost: Smoothie av fil, skogsbärsyoghurt, musli, linfrö
Lunch: Måltidsersättning
Middag: Grillade grillspett med kycklingfile o choritzokorv

Sen blev det en hel del j***a massa godis, popcorn, lite chips till "Eurovision song contest" =(
Kommer visas sig på vågen imorgon =(

Blev tyvärr inge träning alls idag då dottern hade dansuppvisning-dansavslutning, sonen fotbollsmatch sen min kusin med familj här på grillat, deras son blev kvar över natten....


Gårdagens Dagens... =P

Har min syster här som sover över så jag glömde skriva...

Mitt intag igår:

Startade med proteindrink före promis

Frukost: Skogsbärsyoghurt med musli, linfrö, havredryck
Lunch: Måltidsersättning
Middag: Tabascosoppa

Mer intag under dagen, 1 läkeroltablett...
Kvällens intag: Popcorn, ca 10-15 st Riesen chokladkola, 2 rutor Marabou choklad

Mitt dryckintag varje dag är vatten om jag inget annat skriver!!!

Träning: Morgonpromis innan föreläsningen 4.6 km, efter utb o jag handlat så åkte jag hem o gick en till promis på 7.4 km sen senare tog jag o min syster en promis till affären då hon köpte godis, det blev ca 2.4 km

Det är så härligt att promenera...


Dagens...

Dagens intag:

Frukost:
Smoothie av fil, musli, linfrö, havredryck, proteinpulver
Lunch: Lax med pesto, sallad o creme fraishe
Middag: Måltidsersättning
Mellanmål: 1 kokt ägg

Tyvärr har jag ätit 8 st vinegummi på utbildningen, yoghurt/cocos toppar (naturgodis) 2 nävar chips, nougatruta (den sista från kylen så nu är dom slut) fan fan fan att jag inte har någon karaktär att stå emot mitt "sug" !!!

Träning: Ca 7 km promenad, trött o orkeslös tyvärr.

Nu har jag gjort min läxa, sett 1 tv program o nu bloir det sängen till mer tv...sen godnatt för jag är såå slut nu, skönt att det är fredag o kort dag imorgon...ZzZz...


Ett glömt inlägg...

Jag glömde ju att skriva min vikt i måndags... Jag ska ju ha "vägdag" på måndagar!
Jag kämpade ju hela veckan och gick ner från måndag-torsdag 2.6 kg, jag höll mig hela helgen till den vikten, men på söndagskvällen ät jag pistagenötter o drack en massa vatten precis innan jag la mig så på måndagen vägde jag ju hela 61.1 kg =(

Idag är det torsdag o jag har lyckats gå ner det jag gick upp och vägde imorse 60.6... Men tyvärr har ju mitt gottasug kommit tillbax o jag har ibland ingen karaktär. På utbildningen jag går ställer dom fram godis & frukt. Igår tog jag varken godis eller frukt, åt min banan jag hade med mig själv, mer proteiner än en massa fruktsocker som jag får för mig att det är i äpple som dom ställt fram. Men idag dock kunde jag inte låta bli att ta godiset dom ställt fram, vinegummi, jag åt nog 8 st.
När jag kom hem och resten av familjen åt middag var jag inte hungrig, jag åt ersättning ist för att strunta i att äta, men sen kom det där förbannade suget =(
Jag tog 2 nävar chips o den sista nougatrutan vi hade kvar i kylen, så nu är dom äntligen slut.

Men vet ni vad jag gjorde sen då min ångest började krypa fram??
Jo jag gick och borstade mina tänder o nu sitter jag här vid datorn och inte står och hänger i skafferiet ;)

Min äldsta son har cyklat på fotbollsträning o mannen har åkt på sin fotbollsträning. Minsta sonen är hos en kompis och dottern är ute o cyklar med kompisar. Jag ska nu passa på att göra min 2:ra läxa denna vecka. Det dummaste är att imorgon ska vi på föreläsning igen och börjar då lite senare för att sen sluta kl 12, men då ska vi få läxa igen över helgen...hur dumt är inte det, med läxa över en helg??


Dagens...

Mitt intag idag: Proteindrink

Frukost: Sport hårdbröd med bregott
Lunch: Ratatouille o 2 munnar sallad (blev mätt)
Mellanmål: 1 banan & yoghurt/cocos toppar (naturgodis)
Middag: 1 kokt korv från IKEA

Tog ett litet glas cola light vid datorn

Blev tyvärr ingen motion idag, varken tid eller ork =(

Nu är det godnatt 


Samtalskontakt...

Idag var jag till min nya samtalskontakt, verkligen jättemysig och trevlig. Kändes riktigt bra! Jag fick överskrida hennes tid, vi pratade i 1 1/2 timme. När jag skulle gå och vi bokade in en ny tid sa hon att jag måste vara helt slut ikväll efter utbildningen o mitt samtal med henne. OCH JAA!!! Jag är helt slut nu, jag ville gå o sova redan kl 19, men har man familj med 3 barn med träningar, läxor, saker som måste göras och handlas mm så går ju inte det. Idag var min man och minsta iväg o friserade sig oxå.

Jag trivs på utbildningen, men idag har jag även mejlat mitt senaste arbete o hört om dom har nåt att erbjuda mig. En av mina gamla arbetskamrater pratade faktiskt med chefen om att jag ville komma tillbax, och chefen sa då att jag skulle mejla honom. (jag fick sluta där när dom varslade över 1000 personer o dom har nu börjat ta tillbax personal)
Så nu väntar jag med spänning om han kommer att höra av sig och då kunna erbjuda mig nåt =)

Nu ska jag slänga in en dagens, orkar tyvärr inte kolla runt hos er andra ikväll, har inte ens blivit nå motion idag...suck...

Vågen går nedåt igen, men vågar inte hoppas än....




Tiden räcker inte till...

Jag som nu gått hemma i över 2 år o haft såå mycket tid... Men tyvärr så kom min motivation igång lite mer än 1 månad före jag skulle börja min utbildning =(
Jag gick ibland upp mot 4 gånger på 1 dag, men det hände inget med vikten. Sen tänkte jag att nu jävlar ska jag minska mitt intag radikalt o ut o motinera o det gjorde jag och på mindre än 1 vecka så stod det -2.6 kg på vågen. hela helgen stod det samma, men sen åt jag pistagenötter o drack vatten innan jag la mig på söndagen o då hade jag gått upp ca 1 halvt kg o där har jag legat.

Nu har jag bråttom iväg på föreläsning, sen utbildning efter lunch så bye...

Gårdagens Dagens... =P

Mina intag under dagen igår:  (hann inte med nå inlägg igår)

Som vanligt protein när jag kliver upp

Frukost: Smoothie av fil, musli, linfrö, frysta skogsbär
Lunch: Lax med pesto, sallad o creme fraishe
Middag: -
Melleanmål: 2 sport hårtbröd, ena med kaviar på. Annars bara bregott.
Kvällsmål: Omelette med kalkon, paprika & lök

Sen slank det även ner några yoghurt/cocos toppar, naturgodis. Sen blev det några "gott & blandat" då jag rensade i skafferiet o slängde barnens "Tom & Jerry" påsar som det bara låg några godisar kvar i, gav "bilarna" till mannen haha.

Träning: Promis på ca 6 km, skogsrundan.

Hinner tyvärr inte med så mycket promisar nu när jag är på utbildning hela dagar, det blir så lite tid då man har så mycket annat man måste hinna som jag annars hann på dagtid, sen måste jag erkänna att jag orkar inte lika mycket heller.


Dagens...

Dagens intag:

Frukost: Smoothie av fil, musli, linfrö, fysta skogsbär
Lunch: Omelett med kalkon, paprika & lö
Middag: Kyckling & Tabascosoppa ¤ 2
Mellanmål: 1 Sport hårtbröd 4 st yoghurt/cocostoppar (naturgodis) 

Tyvärr ingen träning alls, har varken tid eller motivation (blir tv ist)

Dagens...

Dagens intag:

Frukost: Smoothie av fil, musli, linfrö, fysta skogsbär
Lunch: Omelett med kalkon, paprika & lö
Middag: Kyckling & Tabascosoppa ¤ 2
Mellanmål: 1 Sport hårtbröd 4 st yoghurt/cocostoppar (naturgodis) 

Tyvärr ingen träning alls, har varken tid eller motivation (blir tv ist)

Utbildningens första dag gjord...

Dagen idag började inte bra, kom försent...är ju tidsoptimist :(  iof bara ca 3 min, men ändå, inte kul!
Sen har dagen gått fort men med j*****t mycket hela tiden, inte en lugn stund.
Har mått ganska dåligt efter utbildningens slut idag, den var bara mellan 9-12 sen har det varit läxa o stess över allt som måste göras + att jag känner press över att jag inte kommer att klara läxan.

Jag har inte velat gjort annat än ätit idag heller känns det som. Dagens kommer i nästa inlägg =P

Här kommer en bild på järnvägen jag går vid i min skogsrunda:



Nu blir det tv i sängen då mannen har en kompis här o kollar på fotboll... 


Dagens...

Frukost: Smoothie med fil, musli, linfrö, frysta skogsbär & proteinpulver.
Lunch: Kycklingburgare med sallad & vinegrette
Middag: Måltidsersättning
Kvällsfika: 1 kokt ägg


Utöver detta:
Det blev 6 godisar eftersom barnen varit på kalas o ville jag skulle smaka.
                       Pistagenötter nu till big brother med vatten
                       (faan det kommer att visa sig på vågen imorgonbitti)

Träning: Nästan 6.4 km promis (tung dag)

Om jag hinner imorgon ska jag lägga in en blid på hur nära järnvägen jag går dom gånger jag tar skogsrundan.
Idag hade jag tankar på att gå upp o bara känna rälsen under mina fötter, jag gick 2 rundor runt o när jag 2:dra gången närmade mig järnvägen så hörde jag att tåget åkte förbi...gissa om jag blev lite rädd???




Efter big brother måste jag sova då jag imorgon börjar min utbildning...

Så godnatt på er!

Alltid positiva saker ur det negativa...

För att göra en lång historia kort...
Somnade & vaknade med ångest över att jag åt godis igår, har alltså bara hållt mig måndag-fredag utan.
Sen hatar jag ju att vara själv med barnen pga mitt mående, som är värre nu då jag utreds o svarar på mycket jobbiga frågor eller det är svaren som är jobbiga!
Jag vaknade ganska utvilad  kl 7.10 av att sonen ropade, jag märkte då att min man inte låg bredvid mig, jag gick o kollade soffan o där låg han o då blev jag lugn... Han snarkar mer då han druckit alkohol och han vet att jag inte kan sova då, så det var en snäll gest.
Men nu till skiten...
Mannen kom ner o la sig o somnade om medan han släppt in barnens kompisar o vi ligger i sängen o att jag fick veta att han varit på krogen efter dom grillat, och då gjort av med pengar (vi har det inte gått ställt då jag varit arbetslös i över 2 år nu) jag förvandlades till en grinig psykkärring o började gnälla om att han inte kunde släppa in folk här o sen gå o lägga sig... då bröt helvetet ut från hans sida!!!
Han gorma o skrek hur jävla sur o grinig jag alltid är o hur jobbigt det är att vara med mig & ur mitt perspektiv fick jag även höra hur dum o jävla världelös jag är...det som är mitt jobbiga här i livet, att kämpa med mig själv o försöka hålla mig uppe fast jag hatar mig själv o ser allt negativt, försöka förstå varför jag ska fortsätta leva!!!

Så med min redan ångest över godisätandet o att jag varit själv en lördag med barn & ansvar så börjar vi bråka!
Mina tankar kom...på att sticka ut i skogen här runt knuten till vårt område där vi bor o hoppa framför det där tåget som jag sett några gånger då jag brukar gå min vanliga runda i skogen...jag går alltså jäms med en järnväg en bit, o jag tänker alltid nån jobbig tanke när jag ser spåret.
En gång när jag kände mig glad o uppåt o lyssnade på ljudbok o solen sken så kom tåget o svischade förbi och jag började grina...tårarna rann o jag blev jättedeppig :(

Det är alltså en fruktansvärt jobbig dag idag, alla är glada, solen skiner o vi har 19 grader i skuggan.
Jag går o vill inte visa mig lättklädd o helt rödgråten i ögonen o bara hatar mig själv o livet!!!

Men nu till rubriken...
En sak jag lärt mig o verkligen försöker ta vara på, att alltid se det positiva i det negativa.
Jag vaknade o var inte ens hungrig, sugen eller nåt så jag väntade med frukost, o sen blev den flytande o nu har jag fortfarande inge sug, så det blir vatten, vatten o åter vatten...
Jag hoppas det kommer hålla i sig hela dagen o resten av veckan oxå såklart!
Men jag kommer att ta en proteindrink eller måltidsersättning för att inte bryta ner musklerna o ändå få i mig nåt!

Nu ska jag gömma mig på baksidan o försöka sola så jag slipper  se så trött o grå ut...
Återkommer med intag & eventuell träning senare



Bye alla!!!

Mår skit, vill bara bort!


Dagens...

Kör en dagens nu innan jag borstar tänderna o går o lägger mig o ser på tv i sängen.

Intag idag:
Proteindrink innan promis

Frukost: Smoothie av fil, musli, linfrö, frysta skogsbär & hallon.
Lunch: Lax m. pesto, sallad o creme fraiche med vitlöksklyftor i.
Middag: -

Då det är lördag + att min man är borta hela dagen & kvällen så tillät jag mig äta godis **mår skit av det**
Jag fick frossa/tröståt lite av varje: 
Pop corn
Nougatruta (kaka)
5 chokladrutor
Några godisar av barnen 

Träning: Promis på 1.1 mil + 1 km jogga
               Vibbade 11 minuters programmet

Vibbmaskin, min ser inte riktigt ut så här 

Ensam...

Ett ensamt Hej!!

Igår ringde min syster o ville inte vara ensam, hon är nyseparerad, så hon kom hit. Vi åkte hela familjen för att titta på sonens fotbollsmatch, där min man är tränare. Dom vann såklart ;)

Sen åkte vi hem o åt tacos o såg på film som minstingen valt. Äldsta sonen åkte med sin pappa, kommer hem imorgon. Dottern sover hos en kompis. Min syster tog bussen hem halv 11 på kvällen. Jag la mig då, medan min man satt kvar vid tv:n.

Idag började dagen med att ut på promis med grannen, men tyvärr höll inte hennes fot hela rundan så vi fick vika av. När vi kom hem pausade jag min roliga "app" på iphonen o sprang in med jackan o hämtade min mp3 sen återupptog jag "appen" igen så minuterna & distansen fortsatte... så stack jag ut i skogen som ligger runt hörnet av vårt område. Jag gick o hade musik i öronen o smsade lite med en vän, jag provade även på att springa, haha jag klarade typ 1 km sen stannade jag min "app" o startade om den för "walking" ist.

När jag kom hem efter ca 2 timmar gjorde jag en smoothie till frukost, sen blev det dusch. Sen bar det iväg för att lämna mannen som skulle spela match o sen iväg till en av grabbarna i laget o grilla efterråt.
Så jag blev ensam... Jag hatar att vara ensam med barnen (pga mitt dåliga mående).

Jag gick över till min barndomsvän som bor mittemot mig o surra där i flera timmar medan sonen var ute o lekte med olika kompisar. Vi har sol o härligt väder här.
Nu sitter jag för första gången vid datorn idag o skriver ett inlägg... om inte sonen kommer o avbryter så tänkte jag svara på kommentarer o kika runt lite bland bloggar.

Återkommer med en dagens intag & träning...

Vill inte vara ensam...



Dagens...

Intag idag: Började dagen med en proteindrink då jag klev upp

Frukost: Smoothie med protienpulver i
Lunch: Lax från igår med creme fraishe o sallad
Mellanmål: 4 äggulor då barnen inte tycker om dom, bara äter vitan ;P
Middag: Tacos med 1 glas cola light

Träning: Morgonpromis på 9.3 km
              Pw på 5.2 km med vikter på handlederna


Har min syster här så det blir inge mer blogga idag...så godnatt allihopa!




Fredag...

God morgon!!
Vaknade på rätt sida idag, känner mig glad o motiverad =)

Jag lämnade barn och tog sedan min vanliga promis, grannen var ledig idag så hon gick med.
Det känns inte ens att man går när man går med någon tycker jag, jag skulle kunna gå flera mil då.
Idag blev det bara 9.3 km, då min granne har ont i sin fot.
Själv har jag ont i knä, men smörjer mig med "voltaren" så det är ok att gå. 

Jag glömde faktiskt att skriva igår att jag tagit tag i min kettle ball i min träning, hoppas jag orkar hålla kvar vid min variation av PW ensam, promisar, vibba, vikter på fot & handleder vid promisar & PW, min kettle ball o ibland så springer jag i skogen intill på grusvägen.

Jag kommer att väga mig varje måndag!
Jag tror att det kan motivera mig att inte låta bli att träna på helger & faktiskt låta bli att äta godis under helgerna. För jag har alltid ätit godis o annat gotta VARJE dag i mitt liv, men alltid sagt att på helgerna FÅR man äta sånt! Jag har ju kommit underfund om att jag har nån slags störning vad gäller min kropp, hur jag ser på mig själv, hur jag tror att andra ser på mig.
Jag har ju alltid varit "normalviktig" men ändå alltid velat gå ner i vikt & alltid ätit gotta.
Jag tror även jag är sockerberoende... jag kan få utbrott o kasta sönder saker om jag inte får det jag är sugen på för tillfället, men jag vill verkligen få bukt med det!

Här kommer ett litet tips jag fått hört:
När du känner dig sugen, borsta då tänderna, för då är det ju inte så gott att äta.

Nu ska jag läsa mejl o kika på svaren jag fått om proteinpulver.
Sen vet jag inte vad jag ska göra idag, vill ut o gå 1 gång till, får se ur det blir, kanske skogsvägen med en ljudbok i solen =)
Sen hämta barn o vara med min familj såklart!!!






Ha en härlig fredag allihopa =)




Dagens...

Startade med en proteindrink då jag klev upp...

Frukost:
Fil med musli & linfrön, sport hårtbröd med bregott & 1 ostskiva + vatten
Lunch: 12 oliver, 1 1/2 dl Rataouille + vatten
Mellanmål: 1 kokt ägg, 2 klunkar cola light, banan + vatten
Middag: Lax med grön pesto i ugn, till det creme fraiche & sallad + vatten
Kvällsfika: Smoothie av skogsbärs yoghurt, havredryck, frysta hallon, frysta skogsbär + proteinpulver

Träning: Promis ca 1 1/2 timme, 8.3 km  
               Kvällspromis på ca 1 timme, 7.1 km 
               Vibbmaskinen: 11 minutersprogrammet 2 gånger

Jag känner att jag ätit som en häst idag :( hoppas det inte visar sig så på vågen imorgon!




 

Jag har iaf fått tillbax min motivation...Jippiii **glad**


Nu är det sängen o big brother som gäller
Godnatt alla vänner


Hungrig, magen ekar....

Åh vad jag är hungrig nu... nyss hemkommen från en promenad på 1 1/2 timme 9.3 km =) Nu håller jag på lagar Lax med pesto på i ugn, till det blir det sallad o creme fraiche som jag blandat vitlök i **gott**

Det gick bra idag hos psykologen, men vi hann inte klart formuläret denna gång heller så det blev ett till möte inbokat den 20 maj....

Tyvärr börjar jag tappa lite av min motivation, tror jag iaf... Idag känns det som om jag har ätit o ätit, ändå har jag knappt varit hemma, utan varit i rörelse hela dagen. Sånna dagar brukar jag inte bli sugen :(

Får sätta mig o läsa lite bloggar o få lite inspiration till att ut o springa ikväll, då jag inte gick min vanliga PW på morgonen och sen tog en promis tidigare än vanligt o då hinner jag kanske få sug till kvällen....

Det tråkiga är när jag sätter igång med träningen går jag alltid in för hårt o får ofta ont/värk lite överallt. Har flertal gånger fått benhinneinflamationer, ont i mina höfter (det smäller i dom), skavsår, blåsor på tår eller hälarna, ont/inflamation i knäna, domnar bort i tårna och har oxå en tå som beter sig konstigt, är jättesvårt att förklara, men när jag kliver ner med hela foten så känns det som om det knäpper i den **Hmm**

Här kommer en fråga: Får ni ont eller nå andra krämper när ni tränar?




Ska nu göra sallad och äta min lax...Bye

Utredning på schemat...

Har varit vaken sen kl 7 ca, lämnade barn sen blev det faktiskt ingen PW... Sparar mitt onda knä till kl 14 ist ;) då min granne slutar jobba o vi ska ut o promenera.

Jag har sen kl 8 suttit vid datorn o gjort olika saker, mest letat protein. Har nu mejlat runt till olika internetbutiker som säljer protein o frågat vad dom har att rekomendera =)

Ska iväg till psykologen jag går hos för att göra utredning om ADHD & Borderline kl 11... men innan dess ska jag äta frukost, även om jag vill minska mitt intag så vill jag inte bryta ner min muskelmassa så jag tar alltid en proteindrink då jag kliver upp, men sen väntar jag till jag blir hungrig, eller som idag då jag ska bort så måste jag ju äta innan jag åker för annars går det för långt mellan intagen o då bryter jag bara ner kroppen.

Jag hoppas idag få lite mer klarhet i min utredning, hur det går och hur långt jag har kvar innan jag får mitt svar?? Jag hoppas att jag kommer att bli klar innan sommarn... Jag hoppas även att jag kommer att få hjälp med medicinering så snart detta blir klart. Hoppas på concerta, då jag hört mycket gott om det :)

Här kommer en fråga: Har ni nån diagnos & vilken/vilka isf?

På vågen går jag neråt varje dag, jävlar vad motivation jag får av att tala om här i bloggen vad jag äter...jag vågar lixom inte fuska ;))





Det är inte lätt att få fastställt olika diagnoser, ibland förstår man inte ens läkaren man träffar ;) Även om dom talar svenska, jag är ibland trög när det gäller att förstå vad dom precis sa (men det är just det jag kommer att få hjälp med när/om jag får min/mina diagnoser)


På återseende o ha en bra dag alla

Dagens...

Proteindrink när jag klev upp

Frukost: Fil, musli, linfrö, russin o vatten
Lunch: Ratatouille o vatten, 1 ruta vit choklad
Dottern kom hem med sockerkaka som dom bakat i skolan, jag tog 2 tuggor
Mellis: 2 st sport hårtbröd med bregott, 1 kokt ägg
Middag: -
Kvällsfika: 
1 liten banan, 2 st sport hårtbröd, vatten

Träning: PW med vikter runt handleder innan frukost 1 timme, 6.6 km (visas i tidigare inlägg)
              Promis på kvällen med en granne 1 1/2 timme 9.6 km


Detta är inte jag, men känner igen mig i kroppen... Smal men tjock ;)


Ett litet test...

Har du över 25 kryss bör du söka hjälp

Anorexia

[x] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[x] Du har svält dig själv
[x] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du tycker att du behöver vara smalare
[x] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[ ] Du har skadat dig själv
[ ] Folk har sagt att du är för smal
[x] Du fryser väldigt lätt
Totalt:7

ADHD

[x] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[x] Du har koncentrations svårigheter
[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[x] Du sitter nästan aldrig still
[x] Du pratar hela tiden
[x] Du behöver uppmärksamhet
Totalt:5

Bipolar Disorder

[x] Du kan vara vild
[x] Du är lätt-irriterad
[ ] Du sover nästan inte
[ ] Du har bra självförtroende
[x] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[x] Du har tänkt på att ta livet av dig
[x] Du har väldiga humörsvägningar
Totalt:5

Bulimia Nervosa
[ ] Du har spytt upp allting som du har ätit
[ ] Du har spytt trots att du inte mått illa
[x] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[ ]  Du har tränat så mycket så mycket tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det
Totalt:3

Conduct Disorder
[ ] Du är en mobbare
[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv
Totalt:0

Etcalla
[ ] Du är elak mot djur
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[x] Du har förstört någons tillbehörigheter/trädgård utan anledning
[x] Du har ljugit
[ ] Du stannar ute hela natten
[ ] Du har rymt hemifrån
Totalt:2

Depression
[x] Du är alltid/ofta ledsen
[ ] Du gråter ofta
[x] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[x] Du har dåligt självförtroende
[x] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel
[x] Du vill ta ditt liv
Total:6

OCD

[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[x] Du måste ha saker i en särskilld ordning
[ ] Du har skadat dig själv
[ ] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar
[ ] Du måste kontrollera saker flera gånger
Totalt:3

Schizophrenia
[ ] Du hallucinerar ofta
[ ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[x] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[ ] Du har extrem ångest eller fruktan.
[ ] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[ ] Du är blyg
Totalt :1

Totalt:32

Alltid sen :(

Godmorgon!!

Slänger in ett snabbt inlägg...skulle vara hos en vän kl 10, men jag är alltid sen **Grrr**

Morgonen började bra, vågen stod på 61.7 =)

Jag lämnade minstingen och stack ut på en PW (visar bild i inlägget på km/tid)
Har ätit fil, musli, linfrön o russin till frukost.
Nu väntar 2 vänner på mig, vi ska ses o snacka, jag kommer dricka vatten, dom kaffe/the inget annat (dom är med i vv) tur för mig ;)



Denna app heter "runkeeper" skitnöjd med den =)

Ha en bra dag och på återseende!!

Dagens...

Har idag ätit:

Frukost: Fil med musli, linfrö o russin

Råkade sen slinka in en halv bulle :(

Lunch: 2 sport hårtbröd med bregott på
           ca 2 dl gryta Ratatouille
           
Sen innan PW en proteindrink, sen ca 10 st pistagenötter.

Middag: ca 3 dl Ratatouille

Kvällsfika: 2 st ägg

Träning: PW ca 5 km + Promis 8,7 km med uppvärmning "vibba" 11 minters programmet
              


Slänger in en blid...

Så här vill jag att jeans ska sitta på mig, inte fett som hänger över...Så här vill jag att jeans ska sitta på mig, inte fett som hänger över...

Dagbok för mig!

Kollade ikapp från tv jag missat, försökte härda ut att vänta med frukost. Jag höll mig från kl 7-10.40. Fil, musli, linfrö, russin & en massa vatten. Hittade en bulle o kunde då bara inte låta den ligga orörd så jag åt nästan halva, fan för mig :( Men nu känns det som om jag klarar mig utan att äta, dricker vatten o ser på tv genom datorn... Sen blir det kolla bloggar o motivera mig. Ska se om jag hittar nån bild att lägga in på nån som har en kropp som jag skulle vilja ha. Jag är inte ute efter att se skinny ut, mer normal/smal om ni förstår hur jag menar?? Känner nu alltså inget sug, dagen är lång..... See ya

Det snöar :(

Vaknade idag och det var vitt ute.... Jag har kämpat i 5 veckor med promisar o försökt skärpt till mig med ätandet, så denna vecka är nu v.6 och då startade jag bloggen för mer motivation ;) Jag brukar väga runt 57 kg, men har lyckats gå ner till 55 kg efter graviditeterna. Nu har jag inte kunnat gått på promisar på länge o då gått upp till som mest 64,4 kg, det har jag aldrig vägt förrutom vid graviditeterna, så nu satsar jag på att gå ner till 55 kg igen.... Men på längre tid, helst till sommarn, men det är omöjligt, så jag är nöjd om jag går under 60 sträcket, men det ska jag väl klara :P. Med att minska intaget radikalt igår så har jag gått ner en del, men självklart vet jag att det är vätska. Jag äter även protein för att inte tappa muskelmassan ist. Vägde igår morse 63.3 o nu imorse efter 3 promisar o lite intag av mat o absolut inge godis så vägde jag 62.3 =) jippii!!! Men det blev ingen promis före frukost idag, har ont i knä o fötterna (har gått in för hårt). Sen beror det på vädret att jag lät det onda ta över :( Får se hur dagen blir, om det blir nån motion alls?? Och om jag klarar att ha lågt intag av kalorier idag oxå??? Återstår att se...

Äntligen snart slut på dagen :)

Det blev en 3:dje promis oxå idag, men nu är jag slut....beror på det låga matintaget.
Har nu gjort efter ett recept från en blogg som heter "Ratatouille" det blir det sista jag äter idag....
Sen blir det tv o godnatt


2:dra promisen...

Har gått promis nr 2... gick bra.
Första var på nästan 9 km, andra var på över 7 km.
Har inte blivit mycket äta idag =)
En halv proteindrink, andra halvan av bananen från frukosten, en stark grillad köttbit från helgen o en massa vatten....
Började bli sugen på att stoppa nåt i munnen nu när familjen åt :( suck hur ska detta gå???


Första inlägget!

Hej och välkommen till min nya blogg som jag kommer att ha för att försöka motivera mig till att gå ner i vikt och som en dagbok för mig själv!
Kommer att ha frågeställningar för att få tips & råd mm

Dagen idag gick jag min morgonpromis o lyssnade på "Adam & Gry...o Anders"
Sen blev det fil, musli, halv banan, linfrön o vatten...
Blir snart en till promis innan jag äter igen, har försökt ätit med 3 timmar mellan målen, men har inte gått ner på 5 veckor nu :( så nu blir det verkligen "bantning eller svält" om jag klarar det???

En första fråga: -Hur hittade du hit?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0