Dagens...

Mitt intag idag:

Frukost: 1 sport hårtbröd
Lunch: Kycklingfile, pommes, sallad, mangorajadressing
Middag: -

Sen blev det som vanligt godis, men dåligt med mat, var inge hungrig idag. Har haft mensvärk o sug efter choklad :(

Inge träning alls idag heller... :(


Har blivit läxläsning idag för både mig & 2 av barnen....

Kommentarer
Postat av: camilla

Haha okey :) så du har aldrig hållt på med någon sport eller så?:)

Undra varför nästan alla killar gillar fotboll?:P haha!



Jag är nog en sån som hellre har några få väldigt nära vänner en en massa som man knappt känner liksom. fast jag har väldigt många kompisar har jag :D fast kanske 3-4 st som e riktigt nära om du förstår?:) har du många nära?:) de du går i klassen med e de yngre person eller fler äldre eller vldigt blandat?



Ja jag hoppas verkligen för din skull att det blir bättre medsjälvkänslan när du arbetat mer med den för du förtjänar precis som alla andra att kunna unna dig goda sekr ibland utan dåligt samvete. :)



Haha oj här hade vi inget hagel åtminstone:P



Åå jobbigt med feber :/ min syrra låg hemma i det hela förra veckan :/ sån tur är har jag klarat mig från o bli smittad :) förstår att de känns jobbigt o behöva vara hemma från utildningen men förhoppningsvis blir han frisk snabbt :)



Tyvärr förlorade ju sverige:P menmen tvåa e ju inte fy skam de heller :)



Tack detsamma :D



Jag vet faktiskt inte hur kroppen hade klarat av en sjukdom då jag klarat mig bra från det, bortsett från enkla förkylningar. men de har sagt åt mig att om jag blir magsjuk eller liknande så måste jag läggas in så jag kan få sondmatning eller liknande eftersom man tappar snabbt i vikt när man inte har några marginaler :/ men hoppas jag klarar mig undan sjukdomar :D



Hoppas du fick sova skönt :D

Krma

2011-05-16 @ 07:55:49
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Okey :) jag har alltid hållt på med massa sport typ simning, konståkning, dans, gymnasitk, ridning, vollyboll, friidrott osv :) bollsporter däremot e inte min grej riktigt:P

Åå men de låter kul:D



Haha :) gött med lite sovmorgon iaf :) här e vädret helt okey faktiskt än sålänge :) lite mulet men uppehåll o typ 13 grader.



Gött :D ajjamen kjag sov underbart faktiskt, fast vaknade halv 7, trött som ara den men kunde inte somna om, som vanligt med andra ord xD



Hoppas du får en riktigt trevlig dag :D

Kramar

2011-05-16 @ 08:38:36
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Miss Cupcake

jag försöker iaf, men failade igår och åt glass´. hamnade under 62, men kunde ha gått ner mer om inte jag överätit så mycket i veckan :P men nya tag denna veckan istället :)



det är så ibland, det funkar helt enkelt inte. har varit så för mig hela året, men nu verkar det äntligen funka någorlunda bra. skönt!



det går bra. springer mest och går promenader. ska få in styrka denna veckan tänkte jag, man förbränner så sjukt mycket mer då.



och deppa inte ihop för att du ätit godis i helgen. ta nya tag direkt! du fixar det :)

2011-05-16 @ 10:37:05
URL: http://misscupcake.webblogg.se/
Postat av: Miss Cupcake

det är så ibland, att man inte hinner med, men det är bara att ta nya tag när tiden kommer. har du en lucka på 30 min, träna lite hemma då, kär situps eller något annat som får igång kroppen. den bästa träningen är trots allt den som blir av! :)



ibland äter man så sjukt mycket! vet exakt hur det är. jag kan äta godis varje dag när jag är inne i det där och det är väl därför jag hamnade där jag är idag. du kan inte försöka att ha frukt hemma istället som du kan ta ifall suget kommer? vet att det inte alls är samma sak, men grejen är väl ofta att man vill ha något att tugga på kanske?



du ska se att du kommer fixa detta! alla faller, det viktiga är att hitta tillbaka. :)



jag håller tummarna för att du vaknar på rätt sida imorn! :) kram

2011-05-16 @ 20:48:13
URL: http://misscupcake.webblogg.se/
Postat av: Twiggy♥

Det var inte så regelbundna måltider där inte:/

2011-05-17 @ 10:09:27
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0