Dagens...

Har idag ätit:

Frukost: Fil med musli, linfrö o russin

Råkade sen slinka in en halv bulle :(

Lunch: 2 sport hårtbröd med bregott på
           ca 2 dl gryta Ratatouille
           
Sen innan PW en proteindrink, sen ca 10 st pistagenötter.

Middag: ca 3 dl Ratatouille

Kvällsfika: 2 st ägg

Träning: PW ca 5 km + Promis 8,7 km med uppvärmning "vibba" 11 minters programmet
              


Kommentarer
Postat av: Miss Cupcake

roligt att du bloggar då! :)

precis, jag vill vara smal men hälsosam med muskler och ork :) då väger vi ungefär lika då, vägde 64 när jag började. har inte vägt mig än, peppar peppar. haha. vill väga mig en gång i veckan bara :) vad är ditt mål då? kram

2011-05-03 @ 21:45:37
URL: http://misscupcake.webblogg.se/
Postat av: c

sv. vad kul att du tittade in här! :) jag kan säga att det är inte lätt.. :P men att ta en frukt eller ett ägg innan man tränar ger mig energi att orka lite mer! och jag försöker träna tidigare på dagen, då har jag mer ork. sen blir det visserligen svårt att hålla mig ifrån sötsakerna, det går ju inte alltid som du såg igår.. men eftersom jag tränat vill jag ju inte förstöra det, så det är lite motivation till det :) och om det krisar försöker jag ta en clementin, melon eller något, ibland té eller kaffe. för lite honung i téet är bättre än en kaka iaf, så det lugnar sötsuget lite :)

hoppas detta hjälpte!

2011-05-03 @ 22:10:46
URL: http://dreamingforawhile.blogg.se/
Postat av: Miss Cupcake

jag tror att det du upplever som lös kropp förmodligen är mest hud, för man väger inte särskilt mycket när man väger 55 så fett är det ju knappast. men om du börjar träna regelbundet så kommer du tighta till dig, men det tar tid, det är inget som händer över en natt. och du klarar absolut att styrketräna, det gör alla! :) du fixar det allt. men det kanske är viktigt att verkligen gå till botten med din dåliga självkänsla, för den kommer inte försvinna även fast du mår "målet", du kommer alltid vara lika självkritisk och hitta nya fel. så var det i alla fall för mig. jag vägde 52 kilo och mådde lika dåligt som jag gjorde när jag vädge 70, fär det handlade om att jag inte gillade mig själv som person och den personen förändras inte bara för att man går ner i vikt. men att äta bra, träna och vara snäll mot sig själv är ett stort steg på vägen till att tycka om sig själv mer. för det är det viktigaste! vi duger alla som vi är! hoppas att mitt svar inte rörde till allt för mycket, men jag har en tendens att babbla på rätt mycket :P haha kram

2011-05-04 @ 06:43:07
URL: http://misscupcake.webblogg.se/
Postat av: camilla

Hejsan vad kul att du hittade hit :D



Jo grejen var väl den att jag tränade såpass mkt o åt alldelse för lite under veckorna och sen vräkte jag i mig godis på lördagar, unnardag liksom. Eftersom jag alltid vart matglad så vägrade jag först inse att jag hade anorexi men på sjukhuset fick jag ju de klart för mig. Men jag har alltid älskat sötsaker och alla kan äta det och jag lovar dig att du inte går upp av att äta lite chokald i veckan. Hur mår du annars?:)

Kramar och tack så mkt, gör mig väldigt glad <3

2011-05-04 @ 08:25:07
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Härligt att du mår bra idag :) Ja du får skriva mer sen när du har tid :D

Åå låter jobbigt, förstår att det är tufft! Klart jag inte blir rädd för dig haha :) varför skulle jag bli det?:) du får gärna berätta lite mer om dig själv om du har lust?:)



Vad ska du hitta på idag?:)

Kramar ha det super

2011-05-04 @ 10:30:24
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0